2012. október 16., kedd

Kovászos zablisztes bagett a kenyér világnapjára




A kenyér világnapjára.........

Recept a jól bevált rozsos bucik, de most rozsliszt helyett zablisztet használtam, és 20 dkg aktív kovásszal dagasztottam. Természetesen az eredeti recept szerint is süthető.

Süssetek ti is a Kenyér világnapjára és hozzatok fotót is ide: Kenyér világnapja





11 megjegyzés:

  1. Gyönyörűűűűű, beleharapnék most!

    VálaszTörlés
  2. Igazi mestermunka, gyönyörű! :) Ide érzem az illatát! :)

    VálaszTörlés
  3. Egyszerűen csodásak. Profi munka. Gratulálok.

    VálaszTörlés
  4. Csodaszép:) Ilyenkor kívánom csak igazán a kenyeret:)

    VálaszTörlés
  5. Annyira, de annyira guszta, csodaszép! (Sajnálnám megenni! :)

    VálaszTörlés
  6. Gyögyörűek! És milyen finomak lehetnek! Imádom a zab ízét! :)

    VálaszTörlés
  7. A kenyér őrülten guszta, a képek pedig fantasztikusak.

    VálaszTörlés
  8. Àááhhhh.....csúcs....úgy ahogy van!!!!!!!

    VálaszTörlés