Kovászos zablisztes bagett a kenyér világnapjára
A kenyér világnapjára.........
Recept a jól bevált rozsos bucik, de most rozsliszt helyett zablisztet használtam, és 20 dkg aktív kovásszal dagasztottam. Természetesen az eredeti recept szerint is süthető.
Süssetek ti is a Kenyér világnapjára és hozzatok fotót is ide: Kenyér világnapja
Gyönyörűűűűű, beleharapnék most!
VálaszTörlésIgazi mestermunka, gyönyörű! :) Ide érzem az illatát! :)
VálaszTörlésEgyszerűen csodásak. Profi munka. Gratulálok.
VálaszTörlésHa én ilyet tudnék....
VálaszTörlésCsodaszép:) Ilyenkor kívánom csak igazán a kenyeret:)
VálaszTörlésAnnyira, de annyira guszta, csodaszép! (Sajnálnám megenni! :)
VálaszTörlésEzt is ki kellene próbálnom!
VálaszTörlésGyögyörűek! És milyen finomak lehetnek! Imádom a zab ízét! :)
VálaszTörlésA kenyér őrülten guszta, a képek pedig fantasztikusak.
VálaszTörlésÀááhhhh.....csúcs....úgy ahogy van!!!!!!!
VálaszTörlés