Új utakon......
Kedves olvasó!
Sokáig gondolkodtam, hogy elkezdjem -e a külön blogot... de Gondaanyu azt írta, hogy a kulcs mindig megmarad a Kemencetűzön....hát úgy döntöttem belevágok. A receptjeim itt is ott is megmaradnak, olvashatók lesznek. És szeretném, szeretnénk, ha Gondaanyu és én is írnánk egymáshoz néha.
Üdvözöllek itt...remélem mindenkinek, aki majdan olvassa a blogot örömet tudok szerezni egy-egy recept, fotó, vagy bejegyzés alkalmával...
A kedvenc bejegyzésem a Kemencetűzről...........drága Gondaanyu! KÖSZÖNÖM:))))))
Köszöntelek,nagyon örülök!!!
VálaszTörlésDrága Judit! Kedves olvasóm! Én is köszöntelek! És nagyon örülök neked!
TörlésSzia Babett! Gratulálok és nagyon sok örömet kívánok hozzá! :)))
VálaszTörlésPetra! Köszönöm!
TörlésMindennapos vendég leszek nálad.
VálaszTörlésÉn meg mindennap megvendégellek:)
TörlésNagyon szeretem a krumplislángost, nagyon guszta a fotód! Várom a többi receptet...:)
VálaszTörlésLilla! A krumplilángos nálunk is a top 5-ben van! Igyekszem:)))
TörlésFura, hogy én csak azután találkoztam először a krumplilángossal (nálunk bőrkötő a neve), hogy ide költöztünk, pedig eddig sem laktunk nagyon messze, csak 16 km-el arrébb. Mi úgy szeretjük a legjobban, ha hidegen sajtolt napraforgó olajjal kenjük meg és ecetes lilahagymával elkevert tejfölt teszünk bele. Mennyei!:) Nagyon tetszenek a fotóid! Sok sikert az önálló blogélethez!:)
VálaszTörlésKöszönöm! Látod, pedig mi sem lakunk túl messze egymástól, és mégis mások a szokások...az egyik barátunk szilvalekvárral szereti:)))
TörlésNekem is a nagymamám sütötte a sparhelt platniján. Olvasztott zsírral megkente és megsózta. Nagyon szerettük!
VálaszTörlésSajnos én ritkán sütöm, mert nem jut eszembe.
Daisy! Emlékszel, ezt már kitárgyaltuk a Kemencetűzön.....
Törlés